E-book ‘Jouw Mindfucks tackelen om je droombaan te manisfesteren’

Herken je dit ook bij jezelf;

 • Je wilt heel graag ergens anders naar toe bewegen, maar durft die eerste stap telkens niet te zetten;
 • Je ervaart dat je uitstel gedrag vertoont om daadwerkelijk werk te maken van die Droombaan;
 • Je vertelt andere heel vaak dat je niet blij bent met wat je doet én over je vervolg plannen, maar puntje bij paaltje kies je toch voor veilig en voor de zekerheid van je vaste baan;
 • Je komt er maar niet toe om écht voor jezelf te kunnen kiezen, want …
  • het is niet het juiste moment omdat … OF
  • de financiële mogelijkheden zijn er niet, dus … OF
  • je hebt er geen tijd voor om die cursus/opleiding te volgen, daarom …

Kortom genoeg zaken die ervoor zorgen dat jij niet DIE stap zet die daadwerkelijk nodig is om je uit de ontevreden situatie van je loopbaan te halen.

Met dit E-book gaan we middels een 4 stappenplan aan de slag om jouw mindfucks te achterhalen, ze onderuit te halen en deze weer een positieve draai te geven zodat jij de next step wél gaat zetten!

Ik neem je mee in een stuk theorie en mijn eigen mindfucks gedurende mijn loopbaan om te laten zien dat je niet alleen worstelt met deze belemmerende gedachtes. Maar dat is niet de hoofdzaak van het E-book. We gaan écht aan de slag!

Ik geloof namelijk dat met alleen maar lezen, theoretische kennis vergaren en het begrijpen hoe het werkt je niet verder komt. Je moet met je voeten in de modder staan, jezelf onderwerp maken van je innerlijke dialoog en gewoonweg aan de bak. Letterlijk gaan opschrijven, het gaan uitpluizen, maar ook onderzoeken van wat er zich afspeelt in je hoofd en de bewustwording bij jezelf gaan creëren. Dit is nodig om vervolgens aan de slag te gaan met de gevoelens en emoties die ervoor zorgen dat jij geen actie onderneemt.

Je moet deze eerst tackelen om daadwerkelijk die juiste energie te genereren zodat jij jouw Droombaan kan gaan manifesteren.

‘Everything is energy and that’s all there is to it.’

Albert Einstein

Vraag het gratis E-book ‘Jouw mindfucks tackelen om je droombaan te manifesteren‘ hieronder aan en ontvang hem binnen een aantal minuten in je inbox. Geen gedoe, geen lange vragenlijst, geen moeizame sales pitch, gewoon het E-book

Doormiddel van het 4 stappenplan te volgen zorg jij dat de mindfucks die je ervaart getackeld worden en maak jij de weg vrij om je Droombaan te kunnen gaan manifesteren. In het E-book:

 1. Daag ik je uit om bij jezelf stil te staan.
 2. Stel ik jou de vragen die leiden tot de kern van jouw mindfuck.
 3. Zorg jij ervoor dat het voor jezelf inzichtelijk wordt waar het knelpunt zit die je in positieve zin leert om te draaien.
 4. Én lukt het je concreet te formuleren wat jouw eerstvolgende stap gaat zijn.

Wil je ook aan de slag om nu eindelijk eens die mindfucks uit de weg te ruimen zodat jij die gewilde eerste, tweede of derde stap durft te zetten en je Droombaan kan gaan manifesteren?!

Vul je gegevens in en zorg dat jij direct aan de bak kan met het tackelen van jouw mindfucks die je tegenhouden!